Referenties

Goedemorgen Myriam, het was afgelopen Zaterdag heel mooi voor ons geweest.

Heel ontroerend ook. En precies lang genoeg, je hebt erg goed gesproken, mooie woorden en voor ons veelzeggend over ons T.

We danken je hiervoor met heel ons hart.

G & M, kinderen en kleinkinderen.


Hallo Myriam,

Gisteren zijn we nog even bij elkaar geweest om nog enkele dingetjes te bespreken over onze moeder. Jouw naam kwam voorbij omdat we meerdere positieve reacties hebben ontvangen over de begeleiding, de mooie stem, de rust in je verhaal, enz. Wij willen je dan ook nogmaals hartelijk bedanken voor de geweldig fijne samenwerking, je steun, begrip en begeleiding tijdens het afscheid van onze moeder.

Hartelijke groeten,
fam. de Bruin, Herveld


Myriam bedankt voor jouw luisterend oor en de prachtige manier waarop je het leven van ma hebt samengevat en hebt verwoord.

Familie Geurts


In het voorjaar zijn in 6 weken tijd onze moeder én vader overleden.

Bij het eerste overlijden komt er heel veel op je af en moet je van alles gaan regelen, bedenken, organiseren. Toevallig wist ik van Myriam dat zij de opleiding ritueelbegeleider recent had afgerond maar dat ik haar al zo snel nodig zou hebben, dat had ik niet gedacht. Wij waren haar 1e “klant” en voor haar was het net zo spannend als voor ons.

Er werd een afspraak gemaakt en Myriam kwam voor een eerste kennismaking naar ons ouderlijk huis om samen met onze vader en ons, de kinderen, te praten over wat wij van haar konden verwachten.

Het was een prettig gesprek waarin haar aandacht, interesse en warmte naar voren kwam. Wij vertelden ons verhaal en zij stelde vragen om zo een beeld te krijgen van het leven van onze moeder.

Hiervan heeft zij een verhaal gemaakt, een rode draad, die een paar dagen later tijdens de crematie, vergezeld van een mooie fotoreportage, veel indruk had gemaakt op vader, ons als familie maar ook op alle genodigden.

Na een aantal weken kwam Myriam dit alles evalueren, het was naar ieders tevredenheid verlopen.

Wie had kunnen bedenken dat wij haar na 6 weken weer nodig hadden, nu was vader overleden.

Het draaiboek kon praktisch in zijn geheel worden overgenomen en Myriam werd weer gevraagd de begeleiding te doen. Nu waren het veel verhalen over het leven van vader en ook daarvan maakte ze weer een geweldig verhaal.

Weer kregen wij als familie veel complimenten over de dienst en de begeleiding door Myriam.

Haar kracht zit in het goed kunnen verwoorden van alle informatie die haar verstrekt wordt, haar goede inleving, meevoelen met het verdriet, en uiteindelijk, samen met de familie hier een mooi afscheid van maken.

Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding van Myriam en wij kunnen haar dan ook van harte aanbevelen.

Familie Rensen


Als klant kan ik Myriam Remmits, van harte aanbevelen om de dienst te begeleiden. Zij heeft een warme stem en is een warme persoonlijkheid, haar inlevingsvermogen is groot. Met een kort gesprek kon zij onze gevoelens goed en warm verwoorden. Op haar manier was het afscheid waardig en warm.

Familie van Dooren